Pages - Menu

Saturday 23 March 2013

ROS Beri Muka Kepada DAP,Tidak Kepada Umno!


Sehingga sekarang ROS masih gagal untuk mengambil tindakan terhadap DAP. Sejak pendedahan cara pemilihan anggota CEC dan beberapa laporan daripada ahli DAP sendiri kepada ROS. Yang kita dengar hanyalah siasatan dijalankan dan yang terbaru pihak ROS beri alasan bahawa pemimpin tertinggi DAP tidak ada masa untuk hadir dan tidak dapat kerjasama.

Apakah ROS takut untuk ambil tindakan dan beri kata dua kepada DAP? Sedangkan parti pemerintah Umno pun pernah diharamkan! Apa istimewanya DAP hingga ROS terlalu berlembut dan masih memberi muka kepada puak haprak ni?

Jika DAP tak beri kerjasama,buat keputusan dan haramkan saja parti DAP.Alasan sibuk yang diberikan Lim Guan Eng memang tak boleh diterima,jika nak kata sibuk..mamak roti canai pun sibuk jugak..
ROS takut buat tindakan atau terlalu banyak menggunakan budi bicara..jika DAP ultrakiasu begitu angkuh untuk tidak melayan ROS apa perlu lagi diberi layanan istimewa!

Datuk Seri Ismail Sabri,mohon  beri perhatian yang serius mengenai kes penipuan pemilihan CEC DAP..!


cec-dap-voting-n30


KUALA LUMPUR 22 Mac – Pendaftar Pertubuhan (ROS) menghadapi kesukaran untuk menyelesaikan siasatan berhubung kesilapan yang berlaku dalam pemilihan Jawatankuasa Kerja Pusat (CEC) DAP berikutan tidak mendapat kerjasama daripada pemimpin tertinggi parti itu.

Ketua Pengarahnya, Datuk Abdul Rahman Othman berkata, pihaknya telah menghantar notis memanggil seorang pemimpin tertinggi parti itu baru-baru ini ke pejabat ROS untuk memberi keterangan bagaimanapun beliau memberi pelbagai alasan seperti tiada masa.
Menurut beliau, berikutan berlakunya kelewatan dalam proses mengambil keterangan, maka kerja-kerja siasatan turut tergantung selain melambatkan proses siasatan secara keseluruhannya.

”Kita telah menghantar notis jemputan memberi keterangan kepada pemimpin DAP tersebut.-utusan.
STG CAKAP... HARAMKAN JE DAP TUH!!!! 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...