Pages - Menu

Tuesday, 26 March 2013

PANAS! Gambar Kekejaman Polis Kepada Wartawan Malaysiakini Tersebar!Adeeh! Teman tak tahan betul la dengan macai-macai Pakatan Rakyat ni. Kalau tak buat fitnah sehari, tak boleh tak boleh tidur la kot! Kalau kome tengok gambar diatas, sah kome kata Polis tengah mengacu senjata kepada seseorang. 
Seorang macai PR King Jason cuba memfitnah Polis Diraja Malaysia dengan mengubah gambar asal kemudian meletakkan ayat kononnya Polis berlaku kejam terhadap seorang wartawan dari Malaysiakini. Sedangkan gambar asal adalah sesi gurau senda bersama media. Tengok gambar sebenar kat bawah..
Tengok! Tak kan pulak semua orang gelak ketawa sambil senyum-senyum bila diacukan senjata. Adeess! Semua itu hanya senda gurau semata-mata. Itu pun macai-macai nak buat fitnah. Jadi kome kenal la puak-puak macai yang suka mengubahsuai gambar untuk memfitnah..Fitnah tak akan lekang dengan Pakatan Rakyat..
Inilah orang yang sebenar yang dikatakan wartawan Malaysiakini. Nama dia Zulazhar Sheblee Jurugambar The Star cawangan Sarawak hari ini beliau menerima surat penghargaan daripada Polis sempena Hari Polis ke 206 tahun di IPD Kuching. King Jason kantoi menipu..

Kalau kome nak tau siapa Zulazhar ni, kome tengok kat https://www.facebook.com/zulazhar

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...