Pages - Menu

Saturday, 23 March 2013

Tun Mahathir : Lari Dari Permatang Pauh Tanda Anwar Hilang Sokongan


Malang buat haprak pencacai yang menyokong Anwar di Permatang Pauh.Jika benar Anwar mahu keluar dari Permatang Pauh memang selama ini sokongan yang diberi satu kerja yang sia sia.

Khabarnya Anwar mahu berikan kerusi parlimen kepada anak perempuannya. Ini bermakna usaha pimpinan diperingkat cabang Permatang Pauh berjuang siang dan malam langsung tak dihargai. Jika benar sekali pun bukankah ramai lagi calon yang ada selain dari anak Anwar.Malangnya kita harus terima hakikat. PKR adalah parti anak beranak ,nepotisme dan kronisme adalah amalan Anwar sejak beliau merosakkan Umno dari dulu dulu.

Jokes of the day..(1)


Anwar sedar akan kebodohan pengundinya yang taksub,letak china doll jadi calon PKR di Permatang Pauh pun pasti akan menang…

KUALA LUMPUR: Kenyataan Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim bahawa beliau mungkin bertanding di Perak pada pilihan raya umum ke-13 ini menunjukkan keyakinan beliau terhadap pengaruhnya di kawasan Permatang Pauh semakin berkurangan.

Bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad, berkata Malaysia negara bebas dan “Anwar boleh pergi ke mana saja yang dia mahu, tetapi untuk menang, satu cerita lain.”

“Maksud saya jika beliau mahu lari daripada Permatang Pauh, tak mengapa. Ini jelas menunjukkan keyakinan beliau terhadap (mengekalkan) kerusi Parlimen Permatang Pauh semakin hari semakin berkurangan,” katanya kepada pemberita selepas menyampaikan ucapan pada persidangan ulung Persekutuan Perusahaan Islam Sedunia yang juga Forum Ekonomi Islam Sedunia di sini hari ini.

Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR) itu baru-baru ini berkata beliau mungkin bertanding di kawasan parlimen Perak pada pilihan raya akan datang, semasa ditanya sama ada beliau akan mempertahankan kerusi parlimen Permatang Pauh. – BERNAMA

Pisau kata ” Bang Non nak liwat pun korang kacau..biarlah dah benda tu dia suka..kita sokong sajalah”

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...